Mit kell tudnia egy uic-eur vagy egyutas raklapnak?

Azt nem mondanánk, hogy a különböző raktárakban a raklap a legfontosabb termék, hiszen áru nélkül ezekre sincs szükség, de a második helyre majdnem biztosan pozicionálnánk. Ugyanis, ahogy áru nélkül nincs raklap, gyakorlatilag raklap nélkül sincs áru. Mindegy, hogy konyhapapírról, üvegedényekről vagy méregdrága Versace parfümről van szó, árut biztonságosan csakis raklap segítségével lehet mozgatni. A felsorolásból a miértre adandó válasz is kitűnik. A raktárakban jellemzően több cég tartja egymástól olykor jelentősen különböző szállítmányát, amelyek méret, súly, törékenység változók mentén írhatók le Az viszont közös bennük, hogy hatékonyan, gyorsan, és elsősorban biztonságosan kell eljuttatni őket A-ból B pontba. Ebben segít a raklap.

Milyen raklap típusok vannak?

Az UIC-EUR szabványúra akár 1300 kilogramm, míg az ugyancsak népszerű egyutas raklapra is nagyjából 1000 kg áru halmozható fel, amelyet aztán egyetlen gép segítségével tudnak lefóliázni, ide-oda hurcolni, hogy aztán végül a továbbszállító teherautó gyomrába kerüljön. Így kevesebb munkaerőt kell bevonni, és csökken a hibalehetőségek száma is.

Hol találok jó áron eladó raklapot?

Alapvető elvárás, hogy bármilyen típusú raklapot használnak, legyen erős és jól terhelhető, mert ha áruval törik meg, az nagy kárt okozhat.

A P&P Budafok Kft. éppen ilyeneket gyárt és szállít a kisebb és nagyobb raktárbázisoknak. A www.eladoraklap.hu honlapon meg is győződhet róla, ahol aztán, ha elnyerte tetszését, azonnal ajánlatot kérhet.