Floridai ingatlan

Sunestates floridai székhelyű ingatlanbefektetési tanácsadó és marketing iroda, mely Florida ingatlanpiacára vonatkozóan készít híranyagokat, szakértői elemzéseket magyar vállalatok, média partnerek valamint egyéni ügyfelek számára. Együttműködve a floridai Realty Executive International brókerirodával szolgáltatásaink kiterjednek a teljes körű ingatlan értékesítésre és érdekképviseletre a floridai ingatlan befektetések során.

Florida ingatlan

Minőség

A floridai ingatlanokhoz kötődő szolgáltatásaink minősége a legalapvetőbb elkötelezettségünk. A floridai ingatlan vásárlás folyamatát ügyfeleink számára hiánytalanul kommunikáljuk.

Szakértelem

Kivételes floridai helyismerettel, ingatlanpiaci rálátással, több mint 20 éves floridai ingatlan közvetítői tapasztalattal és közjegyzői jogosultsággal rendelkezünk.

 

Konzultációt biztosítunk Budapesten, ahol megtervezzük a floridai ingatlan vásárlás folyamatát a személyes preferenciáknak megfelelően. Szakértői floridai ingatlanpiaci elemzéseket készítünk a vásárlóink részére valamint a média számára.

 

A legjobb kondíciókra törekedve készítjük el a hiteligénylést a választott floridai lakó- vagy kereskedelmi ingatlanhoz mérten. Kizárólag ügyfeleink érdekeit képviselve koordináljuk a floridai ingatlan vásárlás teljes folyamatát az ingatlan megtalálásától a kulcsátadásig.

 

Floridában induló üzleti vállalkozás esetén szolgáltatásaink kiterjednek a cégalapításra, bankszámlanyitásra, jogi - és adótanácsra valamint az üzleti vízum igénylésére szakértő partnerek közreműködésével.

 

Floridában segítséget nyújtunk a megvásárolt floridai ingatlanok rövid távú kiadásához. Kiváló referenciákkal rendelkezünk a megvásárolt floridai ingatlanok professzionális bútorozásáról és minőségi design megoldásokról.

Etikusság

Tiszteljük ügyfeleink elvárásait, preferenciáit és kötelezettségeit. Az üzleti etika és diszkréció alapkövei a floridai ingatlanok eladására és marketingre vonatkozó működésünknek.