Népszerűsítsd weboldalad egy szuper erős hivatkozással!

A PR cikkek nagy előnye, hogy releváns szövegkörnyezetből, egyedi url-ről kaphatunk egy hivatkozást. A PR cikknek csak, akkor van értelme, ha egyedi szöveget írunk, hiszen a látogatóknak mindig friss tartalomra van szükségük, illetve így kaphatunk egy szuper erős hivatkozást honlapunkra.

Küldje be PR cikkét, amiért cserébe egy általunk megjelölt honlapra kell viszontlinket elhelyeznie, aminek nagy előnye, hogy a google által régóta büntetett linkcserét is elkerülhetjük, hiszen nem erre az oldalra hivatkozik az ajánlott honlap!

A PR cikk beküldése során megkérjünk, hogy figyelmesen olvassa el szabályzatunkat, annak érdekében, hogy cikke megjelenhessen honlapunkon. A cikkek minimális terjedelme 250 + 450 karakter lehet. A cikkek beküldése során lehetőség van 1 db, a témához illő kép feltöltésére is, de ezt csak a bővebb leírása lehetséges elhelyezni!

Mindent a Fürge Diákról

Ha szeretnéd, hogy egyszerűen és könnyen találj diákmelót, a Fürge Diák a te „embered”! A több mint húsz éve működő iskolaszövetkezetben állandóan frissül a diák munkák kínálata, így folyamatosan változó és mindig aktuális listából választhatsz magadnak. A diákmunka szövetkezet 18 irodát működtet az országban, így nem okozhat gondot, hogy beiratkozz (igaz, manapság már online is lehet regisztrálni). A diákszövetkezetek feladata alapvetően az, hogy összekösse az igényeket, azaz a cégeknek megfelelő munkaerőt találjon, a diákoknak pedig ideális diákmelót. A Fürge Diák évente több mint húszezer diákot foglalkoztat, így valóban van tapasztalata, gyakorlata abban, hogyan kell segíteni megtalálni a jó diákmunkát.

Bővebben...

XLO.hu webshop, ahol szinte mindent megtalálsz

A legtöbben alaposan körülnéznek, mielőtt mosógép vásárlás vagy, mondjuk, router vásárlás mellett döntenek. Összehasonlítják, melyik műszaki áruházban lehet alacsonyabb áron megvásárolni a mosogatógépet, a mosógépet, az ebookot, a drónt, az autós kamerát, a bluetooth sapkát, kesztyűt, hangszórót és még folytathatnánk a sort. Ha a legtöbb áruházat megnéztük, könnyen lehet, hogy az XLO-nál kötünk ki. Az évek óta működő webáruháznak kimondott célja, hogy a legjobb minőségű termékeket minden más áruháznál alacsonyabb áron juttassa el a vevőkhöz.

Bővebben...

Diákmunka Budapesten a Fürge Diák Diákszövetkezetnél

Nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést a nagybetűs életre, s ez a tétel hatványozottan igaz a munkaerőpiacra. A mateklecke mellett vagy valamelyik egyetemi vizsgára készülve még kevésbé érezzük közelinek, de egyszer el kell kezdeni a munkát, és nem árt, ha minél felkészültebben tesszük meg. A tudás egy részét azonban csak a gyakorlatban tudjuk elsajátítani, ráadásul az aranyat érő kapcsolatrendszert is ki kell építeni valamikor. Ezért is fontos, hogy már a tanulmányok mellett diákmunkát vállaljanak a fiatalok.

Bővebben...

Raklapfelvásárlás Budapesten

Rengeteg raklapja vált feleslegessé, selejtessé? Ne törje a fejét azon, mi legyen a raklapokkal, hiszen a P&P Budafok akár el is szálltja öntől a raklapokat. A raklap vásárlás Budapesten még sosem volt ilyen egyszerű, hisz a cég házhoz megy azért, hogy elszállítsa a feleslegessé vált raklapokat, miközben ön máris megveheti az új, remek minőségű raklapokat. EUR raklap kellene, netán egyutas raklap vagy epal raklap? Semmi gond, a cég bármelyiket le tudja szállítani. Azzal sincs probléma, hogy a raklap felvásárlás után javított használt, vagy a selejtből készült újrahasznosított raklapot kapja vissza, a P&P Budafokban ugyanis rendbe hozzák a sérült raklapot.

Bővebben...

EUR, MÁV, egyutas raklapok tulajdonságai

Fából készült, világos vagy szürke színű, egyszerű, mégis nélkülözhetetlen, mire gondoltunk? Természetesen a raklapra. No, nem az átlagembereknek nélkülözhetetlenek ezek a termékek, igaz, ha egyik napról a másikra eltűnnének, bizony készlethiány lépne fel a boltokban. A raklapokat használják a logisztikában, a raktárak működése elképzelhetetlen a raklapok nélkül. A raklapgyárak ontják a jobbnál jobb minőségű raklapokat. A prímet az EUR raklapok – eu raklap, euro raklap vagy MÁV raklap néven is ismertek – viszik, ezek azok, amelyek teljesen elterjedtek a szállítmányozásban.

Bővebben...

Műszaki cikk nagykereskedés

Mi a legfontosabb szempont, amikor műszaki cikket vásárolunk? Legyen minél jobb minőségű termék, minél jobb áron. Különösen érvényes a felfogás a kiskereskedőkre, akik az árut továbbértékesítik, és az, amit forgalmaznak, komolyan befolyásolja a megítélésüket és a presztízsüket. Nem beszélve az árról, amely pedig döntően hat arra, hányan keresik fel vásárlási céllal, ki tér vissza később elégedetten. A kiskereskedéseknek (vagy akár cégeknek, netán nagyobb mennyiségben vásárolni akaró magánszemélyeknek) az elektronikai nagykereskedés jelenti a tökéletes megoldást.

Bővebben...

Munkalehetőség Budapesten és vidéken

Sokan éppen állást keresnek, mások egyszerűen elégedettek azzal a munkával, amit jelenleg végeznek. Ha úgy tetszik, közös bennük, hogy jobb feladatra, jobb állásra vágynak, s ezért mindent megtesznek: szorgosan böngészik az állás hirdetéseket, elküldik az önéletrajzukat a különböző álláshirdetésekre, azaz szinte mást sem csinálnak, csak állást keresnek. Hiába a kutakodás, gyakran a kitartás sem jár eredménnyel. Az állás keresés buktatóit kiküszöbölendő érdemes regisztrálni valamelyik állásközvetítőhöz.

Bővebben...

Buborékfólia és más csomagolóanyagok

Manapság számtalan webáruház foglalkozik csomagolóanyagok forgalmazásával. A következőkben bemutatjuk a hazai piac egyik feltörekvő újoncát. A buborekfolia.hu segítséget ad a csomagolással kapcsolatos problémákra.

A folytatásban megtudhatja mennyi mindent vásárolhat a piaci ár alatt ilyen ipari anyagokat.

Bővebben...

Költöztessen a Servitius Group-al

Egyszerűen és gyorsan szeretné lezavarni a költöztetést, de nem talál megfelelő céget? A Servitius Group vállal budapesti, vidéki, de akár külföldi költöztetést is.

Bővebben...

akciós hűtőszekrény

A hűtőgépben az elpárologtató a leghidegebb hely. Ezt gyakran egy külön rekeszben helyezik el, ahol jégkockát lehet készíteni, és fagyasztott ételt tartani. A hűtőtér hőmérsékletének mindig 0 °C és 5 °C között kell lennie, ha ennél melegebb, elszaporodhatnak a káros baktériumok, és az étel megromlik. Ha akciós hűtőszekrény érdekelne téj be online áruházunkba, itt megtalálod a legmodernebb darabokat a hihetetlen jó áron! nálunk többet kapsz olcsóbban, győződj meg erről magad is!

Bővebben...