Linképítés cikkmegosztó portálokon

A linképítés igen fontos szerepet játszik abban, hogy honlapunk hol helyezkedik el a google keresőben. A linképítés segítségével rengeteg kulcsszóra jó helyezést érhetünk el, ha ezt megfelelő módon és ütemben végezzük. Fontos, hogy a linképítés során próbáljunk ügyelni az egyedi leírásokra és linkszövegekre.

 

 

Linképítés akciós áron

Kedvező áron vállalom honlapja linképítését, akár több száz cikkmegosztó portálon, amik nem csak linkeket, hanem releváns látogatókat is biztosítanak weboldalának, hiszen április óta nem a keresőnek kell szöveg írni, hanem a felhasználóknak. A google megköveteli a minőségi tartalmakat, így az egymondatos leírások már nem elfogadhatóak... A linképítés során ügyeljünk arra, hogy az általunk beküldött cikk, csak olyan oldalakon jelenjen meg, ahol lehetőség van 500-1500 karakter terjedelmű szöveget elhelyezni.

Ez azért is fontos, mert minél több tartalmat készítünk 1-1 oldalra, annál több látogató fogja olvasni, ráadásul a google is sokkal erősebb hivatkozásként érzékeli ezeket a linkeket, mint egy hagyományos kulcsszavas linket, ami egy fél mondatos leírásból jön.

Linképítés cikkmegosztó portálokon