Az Artelac® termékcsalád tagjai

Égő, szúró, viszkető érzés? Homályos látás? Ezek a szemszárazság tipikus tünetei, melyek könnyen megnehezíthetik mindennapjait. Szemszárazságot számos tényező eredményezhet; a kontaktlencse viselés, a túlzott monitorhasználat, az allergia, az öregedéssel járó szemproblémák és a változókori hormonváltozások is okozhatnak ilyen jellegű problémákat. Az Artelac® termékcsalád tagjai hatékonyan enyhítik a szemszárazság kellemetlen tüneteit.

 

A weboldalunkon (www.artelac.hu) található egy teszt, melynek segítségével megtudhatja, hogy a négy termékünk - Artelac® CL, Artelac® Splash, Artelac® Rebalance, Artelac® TripleAction – közül melyik a legmegfelelőbb problémája kezelésére. Nagyon fontos, hogy a fennálló tünetek kezelésére leginkább alkalmas szemcseppet használja. A szemszárazság gyakorisága és erőssége is nagymértékben befolyásolja a választást. Amennyiben alapmegoldást keres problémájára, az Artelac® CL lehet a megoldás, mely nyugtatja és felfrissíti a szemet. Az Artelac® Splash természetes módon hidratál, illetve akkor is használható, ha a szemszárazságot kontaktlencse viselése okozza. Az Artelac® Rebalance elsősorban krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására használható. Az Artelac® TripleAction pedig olyan hármashatású nedvesítőszer, mely a szemfelszín erőteljesebb nedvesítését biztosítja, intenzívebb panaszok, vagy fokozott könnyezéssel járó szemproblémák esetén ajánlott. A tünetek hatékony kezelése érdekében fontos, hogy a problémájának megfelelő szemcseppet alkalmazza! További információkért, termékelőnyökért látogasson el a www.artelac.hu weboldalra!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Artelac® szemcseppek gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.